fbpx

Konsulttjänster

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder Way konsultstöd till era förändringsprojekt. Vi kan hjälpa till med delar av eller hela förändringsprocesser. 

Catrin Brodin Föreläsare förändringsledning

Catrin Brodin

Catrin Brodin har lång erfarenhet från både HR-arbete och förändringsledning. Hon har drivit många förändringsprojekt, utvecklat praktiska verktyg att använda i förändringsarbete och utbildat chefer och ledare.

Johan Victor

Johan Victor har mer än 10 års erfarenhet som agil ledare och chef inom webb och mobilutveckling. Han har lång bakgrund från den agila världen både som produktägare, scrummaster och utvecklings-chef. Johan har varit delaktig i flera införandeprocesser av agila arbetssätt.

Anna Olsson

Anna har lång erfarenhet av arbete med organisationer i förändring. Hon stöttar ledningsgrupper, chefer och medarbetare i förändringsarbetet med fokus på rätt strategi för förändringen, teamutveckling och kommunikation. Hon har bred erfarenhet från olika branscher men med specialistkompetens inom säljorganisationer.​

Daniel Fermskog

Daniel Fermskog har arbetat i managementpositioner inom flera internationella koncerner främst inom industriell tillverkning. Daniels specialistkompetens inom förändringsledning är fokus på människorna i förändringen. Med sitt driv och sin erfarenhet hjälper han företag att koppla ihop människor och strategier!

Vill du veta mer om någon av våra konsulter

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev – få kunskapstips, erbjudanden och inspiration.