fbpx

Föreläsning

Att leda i förändring

Beskrivning

Föreläsningen riktar sig till dig som är ledare och står inför eller mitt i en förändring med din organisation. Karin berättar om hur vi som individer, ledare såväl som medarbetare, påverkas av och i förändring och vad det innebär för dig som ledare. Hur kommer din organisation att påverkas, vilka utmaningar kommer ni stöta på och vad kommer att hända med effektiviteten? Fokus ligger på dig som ledare och hur du ska ta dig fram för att det ska lyckas!

Uppnått resultat

– Ökad förståelse för hur människor, medarbetare som ledare, påverkas i förändring  

– Ökad förståelse för förändringsledning, hur ditt ledarskap påverkas och bör påverka i förändring  

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig till alla chefer och ledare som är mitt i eller står inför en förändring och vill utvecklas inom förändringsledning.

Generell information

Föreläsare:

Karin Evans

Längd:

Ca 1 timme

Pris:

Kontakta WAY för offert

Föreläsare

Karin Evans

Karin Evans har lång erfarenhet av att vara både ledare och förändringsledare i såväl stora globala som mindre organisationer. Hon har varit en del av i programledning och ledningsgrupp och arbetat med transformationer och implementationer inom både verksamhet och affärsutvecklingsinitiativ. I den här föreläsningen delar Karin på ett konkret och energifullt sätt med sig av sina egna erfarenheter av förändringsledning och om hur det är att vara ledare i en tid där förändring är det nya sättet att leva. 

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev – få kunskapstips, erbjudanden och inspiration.