Föreläsning - ATT LEDA FÖRÄNDRINGAR - SÅ FUNKAR DET -
15722
post-template-default,single,single-post,postid-15722,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Föreläsning – ATT LEDA FÖRÄNDRINGAR – SÅ FUNKAR DET

Är ni mitt i eller står inför en förändring? Vill ni veta hur ni faktiskt kan göra för att lyckas med ert förändringsarbete?

I maj släppte jag min bok ATT LEDA FÖRÄNDRINGAR –  SÅ FUNKAR DET, nu lanserar jag föreläsningen med samma namn.

INNEHÅLL:

Föreläsningen bygger på ett antal framgångsfaktorer som är viktiga i förändringsarbete. Catrin kommer ta upp vikten av att förstå varför man gör en förändring, hur får man med sig människorna, hur man skapar en bra struktur i förändringsarbetet och hur dessa tre områden måste samverka.

MÅLGRUPP:

Chefer och ledare som är mitt i eller står inför en förändring. Passar bra som frukost eller lunchseminarium, alternativt som del av ledar/chefs dagar eller kick-offer.

TID: 1 timme

FÖRELÄSARE:

Catrin Brodin har lång erfarenhet av förändringsledning i stora globala organisationer. Hon har lett många olika typer av förändringsprojekt inom bla IT, HR, Sourcing och verksamhetsutveckling. I den här föreläsningen delar hon på ett inspirerande sätt med sig av sina egna erfarenheter kring att leda och lyckas med förändringar.

VAD INGÅR?

  • Ett förberedande möte där jag ställer ett antal frågor till er, allt för att föreläsningen ska passa just era behov
  • 1 timme föreläsning (i lokal ordnad av er)
  • Test och analys av er förändringsförmåga. Ni svarar på ett antal frågor om hur ni jobbar med förändringar inför föreläsningen. På föreläsningen pratar vi om era styrkor och svagheter.
  • Bok ATT LEDA FÖRÄNDRINGAR – SÅ FUNKAR DET till alla deltagare (till 10 st)

PRIS:

Bokning fÖre 15:e sept  – “ early bird pris – 7495 kr (exkl moms) Inkluderar 10 st böcker

Bokning efter 15:e sept – 8995 kr (exkl moms) Inkluderar 10 st böcker

KONTAKT: Är ni intresserade av att höra mer om föreläsningen, maila mig på catrin.brodin@waygroup.se, alt ring 070-352 43 00