Om way

 Det är allmänt känt att 70-80 % av alla förändringsarbeten misslyckas. Det är inte ok tycker vi! I den föränderliga värld våra företag verkar i måste förmågan att kunna förändra sig snabbt vara en av de viktigaste kompetenser vi har.
 

När vi träffar våra kunder för första gången frågar de ofta – kan ni hjälpa oss att driva den här förändringen. Nej säger vi – det är bara ni som kan driva den. Vi kan bara hjälpa er att bygga er EGEN förmåga att leda och driva förändring.

Att åstadkomma förändring måste ske inom företaget, det finns ingen konsult eller konsultföretag i världen som kan åstadkomma förändring åt er.

Vi jobbar annorlunda än andra – vi har kunskapen, metoderna och verktygen för att supportera er i förändringen. Tillsammans bygger vi upp er kunskap och förmåga att lyckas med era förändringar.

Hur vi jobbar

Framgångsfaktorer för att lyckas med förändring handlar om att ha ett tydligt mål, en riktning vart vi är på väg. Vi behöver säkerställa att vi får med oss alla människor i förändringen, att vi alla bidrar till samma mål. Vi behöver driva förändringen strukturerat och metodiskt.

På WAY har vi en stor verktygslåda med modeller, processer, utbildningar och mallar. Jobbar du med oss får du tillgång till hela vår verktygslåda. Vårt mål är att hjälpa er en första gång sen klarar ni er själva nästa gång och nästa..

 

Vilka är way

Catrin Brodin Föreläsare förändringsledning

Catrin Brodin,
Grundare WAY


Catrin Brodin har lång erfarenhet från både HR-arbete och förändringsledning. Hon har drivit många förändringsprojekt, utvecklat praktiska verktyg att använda i förändringsarbete och utbildat chefer och ledare.

Maria Resare,
Marknadsansvarig WAY

Våra samarbetspartners

Anna Olsson
Unova Consulting


Anna har lång erfarenhet av arbete med organisationer i förändring. Hon stöttar ledningsgrupper, chefer och medarbetare i förändringsarbetet med fokus på rätt strategi för förändringen, teamutveckling och kommunikation. Hon har bred erfarenhet från olika branscher men med specialistkompetens inom säljorganisationer.

Johan Victor
Ledarskap1


Johan Victor har mer än 10 års erfarenhet som agil ledare och chef inom webb och mobilutveckling. Han har lång bakgrund från den agila världen både som produktägare, scrummaster och utvecklings-chef. Johan har varit delaktig i flera införandeprocesser av agila arbetssätt.

Daniel Fermskog
NXTEP Utveckling AB


Daniel Fermskog har arbetat i managementpositioner inom flera internationella koncerner främst inom industriell tillverkning. Daniels specialistkompetens inom förändringsledning är fokus på människorna i förändringen. Med sitt driv och sin erfarenhet hjälper han företag att koppla ihop människor och strategier! Han strävar efter att skapa balans och flexibilitet där varje individs behov står i centrum och samtidigt nå våra mål!

Close Menu