You are currently viewing Nu lanserar vi WAY Changeportalen

Nu lanserar vi WAY Changeportalen

Vi är så oerhört stolta och glada. Idag lanserar vi Changeportalen – en unik prenumerationstjänst inom förändringsarbete. Vi kan nu erbjuda dig som jobbar med förändringsarbete en digital support i förändring.

Vad är Changeportalen?

I Changeportalen hittar du allt du behöver för att leda och lyckas med förändring. Du kan diplomera dig i vårt ambitiösa utbildningsprogram i Förändringsledning. Du får tillgång till en komplett verktygslåda med metoder, processer, övningar, workshopmaterial att använda direkt i förändringsarbete. Allt lättförståeligt, pedagogiskt och nedladdningsbart.

Vem har nytta av Changeportalen?

Alla ledare, chefer, ledningsgrupper, projektledare, förändringsledare, HR organisationer, programkontor som på något sätt arbetar med förändring kommer kunna öka sin förmåga att leda i förändring med support av Changeportalen.

Varför en Changeportal?

Vår vision med Changeportalen är att skapa en lättförståelig och praktiskt orienterad plats för människor och organisationer som driver förändring. Vi vill att alla företag och organisationer skall få möjlighet att utveckla sin förmåga att leda i förändring.

Vad uppnår du som användare i Changeportalen?

  • Djup förståelse för teori och modeller kring förändringsledning
  • Djup förståelse för ledarskap i förändring
  • Praktisk tillämpning av metod, övningar och verktyg
  • Självständigt kunna driva olika typer av förändringsinitiativ och projekt

Vill du veta mer? Kontakta oss eller besök: